ANTRICE

BROSURI

CONTACT

Avram Iancu, nr. 22-26F, Otopeni

021.310.68.50

antrice@antrice.ro

DESPRE ANTRICE

Domenii de activitate: 

  • Producția de bunuri industriale în domeniul telecomunicațiilor şi electronicii profesionale sau al electronicii de consum,
  • Activităţi de cercetare, dezvoltare, proiectare, producție, instalare, punere în funcțiune şi service în domeniul echipamentelor şi rețelelor de telecomunicații,
  • Servicii de engineering, consulting, expertiză, pregătire de personal, asistenţă tehnică şi de service,
  • Operațiuni de import/export, de intermediere şi/sau reprezentanţă şi alte operațiuni comerciale inclusiv marketing şi vânzare de produse şi servicii rezultând din propria activitate sau de la furnizori indigeni sau străini.

PRODUSE

Redresorul SMR50RH - 48V/50A

SMR50RH-48V/50A este un redresor în comutaţie conceput pentru a oferi până la 58A de curent de ieșire pentru un sistem cu tensiunea nominală de 48V. Acest redresor a fost proiectat pentru ca, împreună cu o baterie, să formeze un sistem de alimentare de curent continuu neîntrerupt. Zgomotul redus şi fiabilitatea ridicată îl fac ideal pentru aplicații de telecomunicații. Între 1 şi 225 redresoare pot fi configurate ca un singur sistem folosind o unitate de control și supraveghere (MiniCSU). Sistemul poate fi monitorizate şi controlat de la distanță cu ajutorul software-ului WINCSU şi al mijloacelor de comunicaţie moderne.

Redresorul SMR40H-48V/40A

SMR40H-48V / 37A este un redresor în comutaţie conceput pentru a oferi până la 40A curent de ieșire într-un sistem cu tensiunea nominală de 48V. Acest redresor a fost proiectat pentru ca, împreună cu o  baterie, să formeze un sistem de alimentare în curent continuu neîntrerupt. Zgomotul redus şi fiabilitatea ridicată îl fac ideal pentru aplicații de telecomunicații. Între 1 şi 225 redresoare pot fi configurate ca un singur sistem folosind o unitate de control și supraveghere (MiniCSU). Sistemul poate fi monitorizate şi controlat de la distanță cu ajutorul software-ului WINCSU şi al mijloacelor de comunicaţie moderne.

Convertorul ACE CONV 110/24VCC/25A

Convertorul este un modul în comutație proiectat pentru a oferi până la 25A curent de ieșire într-un sistem cu tensiunea nominală de 24V. Acesta este utilizat fără un ventilator de răcire. Este compatibil cu toate sistemele de depozitare existente. Face parte dintr-o serie de convertoare care permit modernizarea locaţiilor existente în vederea obţinerii unei puteri mai mari fără cheltuieli ridicate, prin conectarea următorului model dintr-o serie într-un sistem existent.

Acest redresor a fost proiectat pentru ca, împreună cu o baterie, să formeze un sistem de alimentare în curent continuu neîntrerupt.. Zgomotul redus şi fiabilitatea ridicată îl fac ideal pentru aplicații de telecomunicații.. Convertorul are un contact releu pentru monitorizare. Convertorul a fost conceput având la baza filozofia „plug-and-play”.

Convertorul SMC 24 / 48VCC/15A

SMC 24-48.15 este un convertor în comutație proiectat pentru a oferi până la 15A de curent de ieșire într-un sistem cu tensiunea nominală de 48V CC de la un sistem cu 24V CC. Unitățile pot fi puse în funcțiune în paralel pentru a obţine o putere de ieșire mai mare.