Membrii ELINCLUS

Membri Fondatori

Membri care au pus bazele Clusterului ELINCLUS

APTE

http://apte.org.ro/

Asociația pentru Promovarea Tehnologiei Electronice are în prezent 88 de membri. APTE a fost înfiinţată în anul 2002, de către Centrul pentru Electronică Tehnologică și Tehnici de Interconectare, UPB-CETTI, și membrii extrem de respectați ai industriei electronice, pentru a susține educaţia în domeniul packaging-ului electronic, într-un climat de încredere, etică și responsabilitate socială.

Adrian Sistem SRL

http://www.adriansistem.ro/

Firma Adrian Sistem SRL s-a infiintat in anul 1992 ca firma de productie pentru sticlarie de laborator si decorativa, utilizand tehnologia de suflare la arzator a tuburilor din sticla borosilicatica ( definita de standardul ISO 3585).

ADRBI

www.adrbi.ro

Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov (ADRBI) este o instituție neguvernamentala, non profit de utilitate publică, cu personalitate juridică, care funcționează în baza Legii 315/2004.

Antrice SA
http://antrice.ro/

Producția de bunuri industriale în domeniul telecomunicațiilor şi electronicii profesionale sau al electronicii de consum. Activităţi de cercetare, dezvoltare, proiectare, producție, instalare, punere în funcțiune şi service în domeniul echipamentelor şi rețelelor de telecomunicații.

ARIES – Asociația Română pentru Industria Electronică și Software

http://www.aries.ro/

ARIES este Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software, cea mai mare si influentă organizație creată pentru industria IT&C din România, cu 4 filiale zonale: la Timisoara, Brasov, Cluj si Craiova.


Beia Consult International
http://www.beia.ro/

BEIA CONSULT INTERNAŢIONAL este unul dintre principalii furnizori de echipamente de telecomunicaţii din România, având o experienţă de 23 de ani în mai bine de 10.000 de proiecte pentru centrale telefonice, reţele de centrale telefonice, reţele de comunicaţii voce-date, soluţii de comunicaţii avansate.


S.C. Beta Mark Actual S.R.L

http://www.betamark.ro/main/index.htm

BETA MARK ACTUAL SRL proiectează, execută şi comercializează o serie de produse destinate industriilor extractivă a petrolului, energetică şi constructoare de mașini, în conformitate cu normele europene şi certificării ISO 9001.


Centru de Cercetări pentru Optoelectronică UPB-CCO

Centrul de Cercetare în Optoelectronică desfăşoară activităţi de cercetare-dezvoltare, de pregătire, informare, documentare, expertizare şi consultanţă în domeniul micro şi nanostructurilor fotonice, prelucrarea optică a informaţiei şi a comunicațiilor pe fibră optică.

Centrul de cercetări avansate al Academiei Oamenilor de Știință din România – CCA – AOS

www.aosr.ro/centrul-de-cercetari-avansate-al-aosr-cca-aosr/

Centrul de Cercetări Avansate al A.O.S.R. are rolul de a contribui la dezvoltarea ştiinţei, prin aport la realizarea programelor de interes naţional si international, a programelor prioritare ale AOSR şi a programelor proprii de cercetare,.

Centrul de Cercetări și Expertizări Eco-Metalurgice – UPB-ECOMET

http://www.ecomet.pub.ro

Centrul de Cercetări şi Expertizări Eco-Metalurgice (ECOMET UPB) a fost fondat în 2001 şi îşi desfăşoară activitatea în cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti. Obiectul de activitate îl constituie cercetările multidisciplinare în domeniul materialelor avansate (materiale metalice, nanomateriale și aliaje speciale) și ingineriei mediului.


Centru de Electronică Tehnologică și Tehnici de Interconectare- UPB – CETTI

www.cetti.ro

Centrul de Electronică Tehnologică şi Tehnologii de Interconectare din cadrul Universităţii “Politehnica” din Bucureşti (UPB-CETTI) a fost înfiinţat în 1995 ca centru de cercetare şi instruire, în conformitate cu noua legislaţie română din domeniul educaţiei şi cercetării.

Centru de Cercetare și Expertizare Materiale Speciale UPB CEMS

Cercetări fundamentale şi aplicative ale proceselor şi tehnologiilor de elaborare a materialelor, cercetări privind eficientizarea proceselor din sectoarele metalurgice de elaborare şi rafinare a materialelor metalice feroase, neferoase si ale materialelor speciale, prin automatizare şi informatizare.


C.S.C. TRANSMETAL S.R.L

http://www.transmetal.ro/

CSC TRANS METAL S.R.L oferă cele mai variate şi avansate servicii în confecții metalice de precizie, stanțare şi matrițe. Capacităţile tehnice extraordinare ale CSC TRANS METAL permit, la cerere, preluarea sarcinilor de proiectare, producție şi asamblare a pieselor mecanice şi electronice.

DBV Research

http://dbv-research.ro/

Încă din 1993 furnizăm soluții tehnice unice cu o viziune globală asupra fiecărui proiect în parte. Premii de excelenta la nivel international. Cei mai avizati specialisti in dezvoltare tehnologica. Suntem DBV Research si o sa-ti schimbam viata. La propriu.

ECAS Electro

www.ecas.ro

Comercializarea de componente electronice, electromecanice, dispozitive, module, subansamble și materiale diverse utilizate în producție, întreținere și service.

Electro Optic components

http://www.electro-optic.ro/

ELECTRO OPTIC COMPONENTS este specializată în dezvoltarea şi fabricarea sistemelor optoelectronice pentru aplicaţii diverse.

Elinktron Technology

http://www.elinktron.com/

Elinktron Tehnologia este specializată în proiectarea de backplane active, care combină FPGA on- board și alte circuite active cu standardele industriale, cum ar fi PICMG® și VITA®. Pentru aceste aplicații personalizate Elinktron dezvoltă conceptul și oferă proiectul complet la nivel de schemă și layout.

ELREF

http://www.elref.ro

Înfiinţată în 1991, Elref este după 24 ani una dintre firmele care asigură servicii şi livrează echipamente pentru industria IT&C din România care an de an a reuşit să mulţumească pe deplin clienţii, având anual un bilanţ pozitiv.

Elsix SRL

http://www.elsix.ro/

Dedicat în special pieței EDA, ELSIX oferă o gamă largă de soluții software de analiză și simulare, proiectare și fabricație pentru industria electronică. Dintre acestea amintim OrCAD, PSpice și Allegro de la Cadence Design Systems, EMA CAD Library de la EMA Design Automation, VisualCAM și GerbTool de la Wise Software Solutions, Compliance de la Quantic EMC, XFDTD, Wireles InSite, VariPose și XGTD de la Remcom, AutoVue de la Cimmetry Systems și Reflection de la WRQ.

Euro Standard Press 2000

www.electronica-azi.ro/

Concentrată exclusiv pe domeniile tehnice de vârf electronică/packaging industrial/automatică), Euro Standard Press 2000 este o editură care se respectă; aici găsiți interviuri, prezentări de firma, articole tehnice, știri, totul la o calitate maximă.

Gica Electronic International

http://www.gigaelectronic.ro/

Giga Electronic Internaţional oferă următoarele servicii: realizări de instalații electrice, montaj aer condiționat şi service, sisteme de alarmă şi supraveghere.

Ideama Consult SRL

Promovează: asamblarea cu tehnologii de bondare (bonding), realizează echipamente, materiale şi produse pentru electronică, produse de nişă și deservește anumite sectoare industriale.

iDS Architecture

http://www.idsarchitecture.com/

iDS Architecture oferă soluții integrate de design şi consultanţă în arhitectură, management de proiect şi asistenţă în procesul de dezvoltare a firmelor care doresc să se lanseze pe piaţă. Punem la dispoziție o echipa profesionistă de arhitecți şi manageri de proiect specializați atât în servicii de proiectare cât şi în consultanţă de specialitate.

Institutul de Cercetări pentru Hidraulică și Pneumatică – IHP

http://ihp.ro//

INSTITUTUL DE CERCETĂRI PENTRU HIDRAULICĂ ŞI PNEUMATICĂ (INOE 2000 – IHP) din Bucureşti ROMÂNIA este o instituţie cu profil de cercetare-dezvoltare şi engineering în domeniul hidraulicii şi pneumaticii – filială a Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronică – INOE 2000.

Institutul de Procnoză Economică – IPE

www.ipe.ro

Institutul este component al Institutului Naţional de Cercetări Economice, din cadrul Academiei Romane. Potenţialul de cercetare al institutului este susţinut de activitatea a 23 cercetători, dintre care 12 au titlul de doctori în ştiinţe economice şi matematice şi 4 sunt doctoranzi.

ICG – Integrated Consulting Group Romania

http://integratedconsulting.ro/home/

ICG Integrated Consulting Group este un grup de consultanță central-nord european care livrează de peste 32 de ani soluții în managementul schimbării, leadership, operational excellence și inovare.

L&G Advice Serv SRL

http://www.lg-advice.ro/

L&G ADVICE SERV SRL Membru și Distribuitor Autorizat de Materiale IPC oferă servicii complete de educare, instruire și certificare IPC – Association Connecting Electronics Industries – pentru personalul care lucrează în industria electronică din România.

LUCA Electric SRL

http://luca-electric.ro/

LUCA Electric SRL, având statut de reprezentanţă tehnică şi comercială, distribuie în România produsele firmei germane Lenze Antriebstechnik G.m.b.H. (LENZE S.E.) şi ale partenerilor.

Magnum CCC

http://www.magnumccc.ro/

Magnum CCC este un birou on-line de proiectare, cercetare-dezvoltare, instruire şi consultanţă în domeniul electronicii tehnologice. De asemenea, Magnum CCC comercializează produse electronice pentru prototyping, metodologii/proceduri în domeniul electronicii şi pachete de proiectare CAD.

MIBATRON

http://www.mibatron.ro/

Mibatron Electronics este furnizor de servicii complete de asamblare, plantare componente electronice pe circuite imprimate, proiectare, dezvoltarea produsului şi testare.

Parrot Invent SRL

http://www.parrot-invent.ro/

PARROT INVENT dezvoltă şi comercializează cabluri de măsură de test, sonde, clipuri pentru Multimetre, Osciloscoape, Voltmetre, DMM, Ohmmetre, Analizatori de spectru, etc. sonde de testare, cabluri de testare, cabluri de testare SMD pe baza invenției Parrot Clip care oferă calitate ridicată, fiabilitatea ridicată a contactelor şi conexiuni pentru echipamente de măsurare electrice.

PRO OPTICA

http://www.prooptica.ro/contact/

 PRO OPTICA este o societate privată pe acţiuni, lider pe piața românească de sisteme electro-optice. Viziunea noastra este de a construi o companie internationala cu oameni, produse si servicii de excelenta.

Radio Consult SRL

http://www.radioconsult.ro/

Radio Consult SRL este o companie privată mică, înfiinţată în 1998. Încă de la început suntem reprezentantul exclusiv al WiNRADiO Communications în România. Pe lângă acestea, oferim servicii de consultanţă în domeniul telecomunicaţiilor, mai ales pentru activităţi de monitorizare a spectrului radio şi asociate acestora.

ROEL Electronics SRL

http://www.roel.ro/

ROEL electronics este angajată în principal în cercetarea, dezvoltarea, designul, producția, distribuția şi integrarea sistemelor şi serviciilor de securitate de orice complexitate, destinate companiilor şi instituțiilor guvernamentale, precum şi a reședințelor.

ROND Electric SRL

http://www.rondelectric.ro/

ROND ELECTRIC este unul din principalii furnizori de pe piața internă pentru sisteme de electroalimentare şi electronică de putere: generatoare, UPS-uri, acumulatori, redresoare, invertoare, stabilizatoare, acționari electrice, motoare electrice, panouri de automatizare, sisteme de remote management în conformitate cu cerințele clienților din diverse domenii cum ar fi construcții, telecomunicații, spitale, centre, birouri, hale industriale,rezidente.

SAMWAY Electronic SRL

www.samwayelectronic.com

SAMWAY furnizează soluții şi produse avansate pentru monitorizarea şi controlul de la distanţă a calculatoarelor militare, industriale, fabricate conform standardelor CPCI, AdvancedTCA, MicroTCA, VPX.

SELETRON Software and Automation

http://ekteam.3x.ro

SELETRON a fost înființata în mai 2003, având drept obiect principal de activitate proiectarea, execuția, întreținerea şi repararea echipamentelor electronice de automatizări industriale. Executăm la comandă prototipuri si produse de serie mică, de echipamente electronice, automatizări, sisteme de afișare, echipamente de monitorizare a presiunii şi temperaturii, etc.

SC SBS – Standard Business Solution SRL

http://www.sbsolution.ro/

Dezvoltarea de soluții hardware şi software care asigură flexibilitate, mobilitate, calitate pornind întotdeauna de la cerințele specifice ale utilizatorilor acestora. Competenţele în domeniul consultanţei şi serviciilor IT&C fac din Standard Business Solution un partener de încredere în dezvoltarea şi integrarea soluțiilor şi serviciilor IT&C care să genereze responsabilizare, control ridicat, optimizare a timpului şi resurselor utilizatorilor acestora.

p1

Soft Tehnica

www.soft-tehnica.com

Founded in 2004 as a 100% Romanian Investment Start Up by two IT enthusiast brothers, Soft Tehnica has evolved into one of the most dynamic software companies on the Romanian market today.

SC Top Geocart SRL

http://www.topgeocart.ro/

Firma TOP GEOCART este de 16 ani Distribuitor Autorizat in Romania al firmei elvețiene Leica Geosystems, producător de tradiție în domeniul aparaturii topografice destinată lucrărilor de geodezie, cadastru, topografie, construcții, arhitectura, GIS, etc.

UPB- Universitatea Politehnica din Bucrești

http://www.upb.ro/

Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti reprezinta o parte integranta a comunitatii academice internationale, impartasind crezul in aceleasi valori morale, educationale, stiintifice si culturale. In conditiile fenomenului de globalizare, UPB este preocupata de intarirea participarii la schimbul international de valori, iar ca urmare a prestigiului de care se bucura, actualmente exista programe de colaborare cu peste 150 de universitati din 27 de tari din Europa, America, Asia si Africa.

ALMA ENGINEERING SRL

www.almaeng.ro

Firma ALMA ENGINEERING încă din anul 2005 realizează activități de cercetare științifică, dezvoltare tehnologică și prestare de servicii specifice, în domeniile de competență, pe plan național și internațional.

2NCOMM Design SRL

AQUACHEM

DOCTOR TECH SRL

ELAROM

SC ELECTROROM IMPEX SRL

Membri din 2015

AlfaTrust Certification S.A.

http://www.alfatrust.ro/

AlfaTrust Certification S.A. a fost înființată pentru a răspunde nevoilor pieței din domeniul securității IT, începând de la certificate AlfaTrust Certification™ pentru orice tip de utilizator, până la soluții complexe de securitate PKI (Public Key Infrastructure – Infrastructura de chei publice), folosind o echipă de specialiști cu o experiență de peste 7 ani în arhitectura aplicațiilor, securitate IT, managementul proiectelor și criptografie.

AXIPlus

http://www.axiplus.com

AXIPlus se focusează pe furnizarea de produse de înaltă eficiență, de tip „fast-to-market”, design-uri și idei cu impact social ridicat și impact foarte redus asupra mediului.

Computas

www.computas.com

Computas este un furnizor de soluții IT cu sediul în Norvegia. Oferim servicii și soluții pentru procesele de lucru și colaborare. Birourile noastre norvegiene sunt situate la Lysaker și în Stavanger. De asemenea, avem un centru de distribuție software Computas Development Center situat în București, România.

Concept Electronics SRL

http://www.c-e.ro/

Înființată în 1990, Concept Electronics este după 25 ani unul dintre integratorii de sistem respectați în industria IT&C din România.

ECR Systems SRL

http://www.ecrsystems.ro/

Infiintata in 2004, ECR Systems a devenit curand unul din cei mai importanti furnizori de echipamente fiscale, dar si software din zona de sud a Romaniei, oferind clientilor sai solutii la cheie pentru automatizarea afacerii acestora.

EventLink 360 Solutions SRL

http://www.eventlink360.com

Platforma integrata mobila care pune la dispozitia tuturor actorilor, organizatori, speakeri, sponsori, presa, etc. un spatiu virtual de desfasurare a unui eveniment interactiv, oferindu-le acestora o experienta inedita, un numar considerabil mai mare de oportunitati si beneficii in cadrul evenimentelor.

Infrasoft SRL

http://www.infrasoft.ro/ro/

Infrasoft este o companie românească cu capital privat 100%, lider în România în domeniul soluţiilor de stocare, de arhivare şi management (date şi documente), având mai mult de 10 de ani de experienţă pe piaţa românească.

KEY IT Solutions SRL

http://www.keyit.ro/

Key IT Solutions este o companie româneasca de software specializată în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online medii şi complexe.

Net Digital Service SRL

http://www.nds-service.com/

Net Digital Service S.R.L. a fost infiintata in 2007. Obiectul principal de activitate al firmei consta in productia de sabloane SMT pentru industria electronica. Oferim de asemenea asigurarea de servicii de proiectare si desen grafic industrial, proiectarea de machete pentru fotogravura si fotodecupaj asistata de calculator, servicii administrative, precum si imprimarea de filme fotografice de dimensiuni si rezolutii foarte mari.

NetSun Software SRL

http://www.netsun.ro

Software Solutions. Entire Solution Life Cycle is covered by our services.

SC Optoelectronica SA

http://www.optoel.ro/

S.C. OPTOELECTRONICA 2001 S.A. este o societate pe acțiuni cu capital integral român înființată în anul 2000 ca urmare a reorganizării domeniului optoelectronic.

ProSoft++ SRL

www.ps.ro

Înfiinţată în 1994, Prosoft++ s-a impus ca lider în securizarea sistemelor informatice şi unul din cei mai importanţi producători şi furnizori de software pentru industrie şi administraţia publică.

Suit Corp SRL

suitcorp.ro

S.C. SUIT CORP S.R.L. este o companie Romaneasca infintata in 2007 si are ca principal domeniu de activitate cercetarea si dezvoltarea proiectelor pilot in domeniul IT si Software.

SunCommunication SRL

www.suncommunication.ro

SunCommunication S.R.L. îşi desfăşoară activitatea pe piaţa românească în domeniul sistemelor profesionale de comunicații radio în miniatură, având ca partener extern liderul mondial pe acest segment de produse, Phonak Communications A.G. din Elveția.

Syswin Solutions SRL

https://www.syswinsolutions.com/

Syswin Solutions SRL, fondată și cu sediul în Delaware (SUA), este un producător și furnizor de software care oferă soluții de IoT (Internet of Things) pentru gestionarea și comunicarea la distanță (telemetrie) pentru satisfacerea nevoilor de conectivitate și comunicare ale jocurilor de noroc, măsurători industriale.

Tensor SA

www.tensor.ro

TENSOR este o companie înființată în 1996, integral privată, Channel Partner autorizat în România pentru ANSYS software (CFD, FEA, ANSOFT).

BEIA CERCETARE SRL

MARKETIZATOR FRIENDS SRL

SMM INVEST CO SRL

Membri 2016

ART Games SRL

http://artgames.ro/

Înființată în 2013, suntem o agenție specializată de web design și dezvoltare cu sediul în București, RO.

ANAGRAMA SRL

https://www.anagrama.ro/

Calitate peste cantitate. Cu toate acestea, concepem și lansăm o gamă largă de produse digitale sau sisteme de identitate cuprinzătoare. Translatăm vizual soluțiile noastre în portaluri de comunicare, platforme de e-commerce, aplicații mobile și site-uri bogate în conținut.

Vector Quality Group SRL

https://www.vectorq.ro/

Noi furnizăm soluția tehnică completă într-un pachet optim de echipamente de testare, software, infrastructură IT&C, know-how și suport tehnic. Oferim sisteme pentru testări complexe ale materialelor și/sau a componentelor prin încercări/teste distructive și nedistructive pentru industria automotive, industria aerospațială, industria electronică, procesarea metalelor, polimerilor și elastomerilor dar și pentru industria materiale de construcții.

Membri 2017

DIGITAL TELECOMS

www.digital-telecomms.com

Digital Telecomms este o companie producatoare de componente optice pasive de inalta performanta si de solutii de distributie si conectare pentru retele de fibra optica si cupru.

ASOCIAȚIA TANDEM

www.asociatiatandem.ro

Ce îşi doreşte Asociaţia Tandem şi la ce bun o nouă asociaţie în condiţiile unui spaţiu deja aglomerat pe piaţa ONG-urilor din Romania? Asociaţia Tandem, ca de altfel multe ONG-uri românești, are ca scop asigurarea oportunităţilor de exprimare socio-profesională şi educativ-culturală pentru grupurile de persoane cu risc de excluziune socială.

Noutatea pe care o propune Tandem decurge din dubla mea experienţă: cea de beneficiar a ceea ce se cheamă protecţie socială, şi cea pe care educaţia în domeniul excluziunii mi-a oferit-o.”

BATM Systems SRL

Membri 2018

AXES Software

www.axessoftware.ro

Domeniul de activitate al firmei se concentreaza pe realizarea de aplicatii complexe pentru automatizarea proceselor de marfuri si servicii in cadrul companiilor, incepand cu aplicatii de tip WMS. In concordanta cu cerintele clientilor nostri si adaptandu-ne mediului operational romanesc, Axes Software a dezvoltat solutii complexe pentru urmarirea fluxurilor de productie, aplicatii de gestionare a comenzilor de intrare si iesire si aplicatii de gestionare a transporturilor de marfuri si persoane.

www.research-technology.ro

Înființată în anul 2014, Research Technology este o firmă nou-înființată inovatoare, al cărei obiectiv major, reprezentat prin codul CAEN principal, este cel de a furniza consultanță în domeniul tehnologia informației, respectiv oferirea de soluții IT&C moderne, care să facă față cererii din piață,în acest domeniu prioritar de dezvoltare.

YELLOW TIKETS SRL

www.yellowtickets.ro

Societatea YELLOWTICKETS SRL a fost înfiinţată în anul 2017, având ca obiect de activitate oferirea unei soluții avansate de ticketing pentru piața din România. Am reușit implementarea cu succes a sistemului open-source nopCommerce peste care am
dezvoltat componente de scanning și control acces, venue mapping.

Membri 2019

INTELLIGENCE ACT SRL

www.intelactsoft.com

Intelligence este o echipă de top de profesioniști IT care proiectează, construiește și furnizează cele mai bune aplicații și instrumente software digitale de clasă pentru a ajuta companiile să aibă sens asupra datele lor.

HOLOSEE AR SRL

www.holosee.tech

Holosee este o soluție pentru crearea hologramelor realiste de înaltă definiție pentru AR / VR. În cinema, mintea umană recunoaște imaginea actorului ca o adevărată reflecție a persoanei. Când vine vorba de modele 3D și imagini generate de calculator, mintea, la un nivel subconștient, recunoaște că imaginea nu este o adevărată reflecție a unei ființe umane, ci un model 3D al acesteia. Planificăm să rezolvăm acest lucru oferind un instrument care creează și transmite conținut holografic de înaltă definiție, folosind o abordare diferită de imaginile clasice generate de calculator.

TERMENE JUST SRL

www.termene.ro

Termene.ro este o platformă completă care oferă informații oficiale și actualizate în timp real despre datele financiare și juridice ale firmelor din România.

DIAMOND CONSULTING SRL

www.diamondconsulting.ro

Suntem acea echipa de specialisti entuziasti, cu solutii eficiente si strategii pe care le implementam clientilor nostri, pentru rezultate reale si vizibile.

MERLIN BUSINESS CONSULTING

www.merlinbc.ro

Compania  vă oferă servicii profesioniste de consultanță în domeniile:
• fonduri structurale
• management de proiect
• business intelligence
• analiză de business
• proiectarea de sisteme informatice

ASOCIAȚIA PENTRU DEZVOLTAREA REGIONALĂ SUD MUNTENIA

www.adrmuntenia.ro

Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR)  Sud Muntenia este o instituţie neguvernamentală, non profit, de utilitate publică, cu personalitate juridică, care funcţionează în domeniul dezvoltării regionale. Agenţia este principala organizaţie de nivel regional care are responsabilitatea şi autoritatea elaborării strategiei şi implementării politicilor de dezvoltare regionale.

NEXTGEN Software

www.nextgensoftware.solutions

Este o platformă rapidă și eficientă pentru investigarea securității IT, cu capabilități avansate pentru monitorizarea și investigarea incidentelor IT într-un mediu grafic extrem de intuitiv, cu analize în timp și rapoarte de returnare rapidă, esențiale în combaterea în timp real a activităților frauduloase pe National Critical Medii de infrastructură și întreprinderi, în diverse industrii, care variază de la cyber Defense până la telecomunicații, asistență medicală, servicii bancare sau asigurări. CyberQuest dovedește că ruperea barierei silozului de date din infrastructurile întreprinderilor din zilele noastre este posibilă.

INNOVA Engineering

https://innova.com.ro/ro/

Innova Engineering este o companie specializată în proiectarea, planificarea, ingineria, construcția, întreținerea, gestionarea centrelor de date și a camerelor tehnice și de control, atât din punct de vedere al amenajării, cât și din perspectiva IT. Echipa noastră depășește întotdeauna așteptările clienților, oferind servicii high-end la nivel național și internațional: IT&C, soluții hardware/software, proiectare și execuție de date, proiectare infrastructură AC&DC și HVAC sau servicii de întreținere. Lucrând cu Innova Engineering, vă bazați pe un colectiv format din 6 ingineri proiectanți, peste 12 ingineri de specialitate, peste 30 de tehnicieni și peste 20 de specialiști în domenii precum finanțe, administrativ, logistică, marketing.

Senior Software

www.seniorsoftware.ro

Creștere. Inovație. Clienți de succes.
Acestea sunt cele trei puncte cheie pe care se bazează strategia Senior Software. Suntem foarte mândri că gestionăm operațiunile unor afaceri cu o cifră de afaceri totală de peste 1,7 miliarde de Euro, ce reprezintă 7% din totalul topului Fortune 500 din Romania, majoritatea adoptând soluțiile digitale pentru a își modela businessul. Pentru a vă câștiga încrederea, trebuie să vă oferim valoare și să vă garantăm succesul, în fiecare zi. Anul trecut, la Senior Software, am continuat să îmbunătățim relațiile cu clienții deja existenți și să atragem noi clienți.

Membri 2020

CryptoDATA Tech Co.

https://cryptodata.ro/

Founded in 2013, CryptoDATA represents a company providing IT solutions in cybersecurity, developed using blockchain technology and A.I systems. Our promise is to offer users worldwide security based on decentralization. Our aim is that every person could communicate freely and securely. CryptoDATA has started its activity in Romania by developing the biggest encrypted information processing data-center in Europe. In 2015, the company’s Headquarter relocated to Bucharest, the capital of Romania, and opened a new data center for processing.

NANON MEMS SRL

https://www.nanom-mems.com/

NANOM MEMS SRL is a private company focused on research and production of large class of materials and technologies and / for micro and nanodevices. NANOM MEMS SRL was founded in 2006 by two passionate and experimented chemists, after their work at top research institutions of the world in Belgium, Germany, USA and Ireland.

ADVANCED IDEAS STUDIO SRL

https://www.ideologiq.com

The company ADVANCED IDEAS STUDIO is known in Romania as IDEOLOGIQ AGENCY. Central-Eastern Europe is our home. In the 15-year+ activity, we got to observe the finest details about targets and their particularities, and one thing is certain: Romanians, Serbians, Greeks, Bulgarian, Moldavians, Ukraineans, Slovakians – all are pretty much the same.

Vrei să devii membru ELINCLUS?