septembrie 18 2017 0Comment

Conferință și expoziție SIITME 2017

Asociația pentru Promovarea Tehnologiei Electronice, APTE, în calitate de entitate de management a clusterului ELINCLUS, Electronic Innovation Cluster, organizează în perioada 26-29 Octombrie 2017, la Constanta, Hotel IBIS, conferința cu expozitie  ”International Symposium for Design and Technology in Electronic Packaging”.

La expoziție si conferință sunt invitați reprezentanți ai membrilor clusterului, precum și potențiali membri, și anume IMM-urile din Regiunea București- Ilfov care au obiectul de activitate în domeniul electronicii sau într-un domeniu conex.

Participarea la expoziție le va furniza celor prezenți informații utile cu privire la activitățile membrilor clusterului ELINCLUS, precum și oferta de produse și servicii din domeniul electronicii. De asemenea în cadrul conferinței, participanții se vor putea familiariza cu ultimele tendințe din domeniul produselor electronice inovative, a packaging-ului electronic și al aplicațiilor electronice destinate industriei auto.

În cadrul conferinței, se va organiza un seminar cu focalizare pe contextul amplificării globalizării economice şi a provocărilor competitivităţii globale şi economia condusă de inovare. Tema acestui seminar este dezvoltarea de produselor, implementarea de sisteme de management, promovarea vânzărilor, stimularea și facilitarea transferului tehnologic, asistență în obținerea de fonduri pentru dezvoltare, promovarea parteneriatelor şi creşterea bazei de clienți și furnizori.

Membrii ELINCLUS beneficiază de următoarele condiții preferențiale pentru participarea la expoziția din cadrul evenimentului:

 Taxa de expoziție – membrii ELINCLUS 
 1 participant / companie  2 participants / companie
 175 EUR  350 EUR

* Taxa nu include cazarea.

Taxa de expoziție include accesul la standul ELINCLUS cu spatiu rezervat pentru membrii cluster-ului, acces complet la toate sesiunile tehnice (orale și postere), ceremonia de deschidere și recepția de bun venit, toate mesele (micul dejun, pauzele de cafea, prânzul și mesele) proceduri de conferințe pe stick-ul de memorie, setul conferinței (pungă de conferință, insigna, broșură, logo-ul companiei și link-ul către site-ul conferinței, stilou și alte obiecte conexe) și participarea la programul cultural.

OPȚIONAL! Fiecare companie poate avea acces la o prezentarea orală de 10 minute  în timpul sesiunilor industriale (audiență totală a participanților la conferință) și o prezentare de jumătate de pagină în broșură pentru o taxă de 75 EUR.

Mai multe informații găsiți la adresa: www.siitme.ro