DBV Research

BROSURI

CONTACT

Sos. Vergului Nr. 37, Sector 2

+40 726 527 889

dumbrava.research@gmail.com

DESPRE DBV Research

Premii de excelenta la nivel international. Cei mai avizati specialisti in dezvoltare tehnologica. Suntem DBV Research si o sa-ti schimbam viata. La propriu.

Misiune

 Încă din 1993 furnizăm soluții tehnice unice cu o viziune globală asupra fiecărui proiect în parte. Misiunea noastră este să contribuim la evoluția mondială a științei pas cu pas, pornind de la evaluare, protejare și consultanță și până la execuție de proiecte și prototipuri inovatoare. Cu o bogată brevetotecă personală, am reușit să devenim, de-a lungul anilor, adevărați experți în tot ceea privește cercetarea aplicativă.

Experiență

 Pe lângă faptul că suntem renumiți pentru participarea cu teme de cercetare-inovare proprii la licitații naționale, ne-am câștigat notorietatea și la saloane de inventică de peste hotare. Doar o dovadă ar fi Salonul Internațional de Inventică de la Geneva, unde am obținut două medalii de aur și una de argint la ediția din 1998. Pe plan local, suntem recunoscuți de Ministerul Cercetării începând cu anul 1995.

Diversitate

Portofoliul nostru acoperă o paletă largă de domenii de activitate. Spre exemplu, în industria auto ne-am remarcat prin microautomobile, caroserii, organe de mașini, motoare termice și nu numai. Pornind de la transporturi, nautică, agricultură, construcții și valorificarea energiei și a resurselor naturale, suntem pregătiți să dezvoltăm proiecte cu partenerii noștri în orice domeniu al tehnologiei.

PROIECTE DE CERCETARE DERULATE

INVENŢII ÎN CURS DE COMERCIALIZARE

De la containere, agregate și autovehicule revoluționare și până la o diversitate de dotări pentru domiciliu și vacanțe, proiectele din portofoliul nostru oglindesc flexibilitatea cu care lucrăm.

INVENŢII CU PATENTUL VÂNDUT

Abordarea globală, compatibilitatea cu mediul și posibilitatea plății în rate sunt doar câteva dintre caracteristicile produselor noastre. Descoperă-le pe toate!

PROIECTE ÎN LUCRU

Tehnologia de mâine, azi.

  • ATV Polifunctional – Generatia 2
  • Optimizari motor OPOC
  • Izolator seismic
  • Reciclare deseuri
  • Parcare rotativa cu miscare plan paralela.

INOVARE

Mizăm pe unicitate, prețuim calitatea și țintim spre evoluție tehnologică permanentă. Da, inventăm pentru tine.

SOLUTII

Originalitatea ne definește. Fiecare proiect reprezintă un concept nou, născut din dorința de a oferi cele mai performante soluții tehnice de pe piață.

PRESTIGIU

Experiența și implicarea în domeniul inventicii au determinat o amplă recunoaștere a activității noastre.

PERFORMANTA

Doar o dovadă ar fi Salonul Internațional de Inventică de la Geneva, unde am obținut două medalii de aur și una de argint la ediția din 1998.