Despre Elinclus
Clusterul ELINCLUS (Electronic INovation CLUSter) este un cluster a cărei componență industrială este reprezentată de firmele mici și mijlocii implicate în dezvoltarea de produse electronice destinate unor varii domenii, cum ar fi: telecomunicații, sisteme inteligente, automatizări, monitorizare și control, măsurători de înaltă precizie, etc.
SCOPUL
Scopul constituirii acestui cluster este acela de a contribui prin mijloace economice la dezvoltarea economică, socială şi culturală a întregii zone geografice București Ilfov în care clusterul activează.
OBIECTIVUL STRATEGIC
Obiectivul strategic pe termen mediu şi lung este acela de a conferi acestui cluster, prin activitatea pe care o va desfăşura, prin cooptare de noi membri şi prin parteneriatele strategice pe care le va realiza cu alte structuri similare din ţară şi din străinătate, statutul de cluster naţional şi de pol de excelenţă în domeniul electronic.
DORINȚA DE CREȘTERE
Clusterul ELINCLUS își dorește să:
- Adune cât mai mulți membri,
- Fie recunoscut internațional,…
CERTIFICĂRI
Activitate certificata european
Activitatea noastră este certificată în domeniul calităţii și al mediului conform standardului EN ISO 9001:2015, respectiv EN ISO 14001:2015. Certificările sunt acordate de către organismul de certificare german TÜV Hessen:
ISTORIC
2011 . A FOST ÎNFINȚAT CLUSTERUL ELINCLUS
Clusterul ELINCLUS a fost înființat în anul 2011, cu scopul contribuirii prin mijloace economice la dezvoltarea economică, socială și culturală a întregii zone geografice, București-Ilfov, în care Clusterul activează. Clusterul fiind înființat cu 47 membri fondatori.
2013. CLUSTERUL ELINCLUS A FOST CERTIFICAT CU ETICHETA BRONZE
În anul 2013 Clusterul ELINCLUS a fost certificat cu Eticheta Bronze de către ESCA ( EC-Council Certified Security Analyst).
2015 . CLUSTERUL ATINGE 66 DE MEMBRI
În anul 2015 se alătură Clusterului 19 membri, astfel ajungând la un număr de 66 de membri.
2016 . CLUSTERUL A FOST CERTIFICAT CU ETICHETA SILVER
În anul 2016 Clusterul ELINCLUS a fost certificat cu Eticheta Silver de către ESCA ( EC-Council Certified Security Analyst).
2017 . CLUSTERUL ATINGE 73 DE MEMBRI
În anul 2017 Clusterului i se mai alătură un număr de 7 membri, astfel ajungând la un număr de 73 de membri.
COMITETUL DE COORDONARE CLUSTER
Paul SVASTA – CETTI
Preşedinte
Bogdan MIHĂILESCU – APTE
Manager Executiv
Iulian BUŞU – AXIPlus
Vicepreşedinte
Alexandru Silviu BORCEA – ARIES
Vicepreşedinte
Cristian ORMINDEAN – Fundația CRIMM
Vicepreşedinte
Elena POENARU – SC SBS – Standard Business Solution SRL
Vicepreşedinte
Cristina LEPĂDATU – APTE
Asistent Manager Executiv