februarie 01 2018 0Comment

Platformă Inovativă pentru Aplicații M2M versatile – PRIAMM

PRIAMM - Platforma Inovativa pentru Aplicatii M2M versatile

Într-o piață competitivă și în creștere precum cea din România, Syswin Solutions a reușit să se diferențieze de competiție prin dispozitive performante dezvoltate de inginerii și cercetătorii noștri pasionați.

Folosind tehnologiile Machine to Machine și Internet of Things, dispozitivele transferă date între ele sau către sistemul de management central într-o manieră autonomă și, de multe ori, în timp real, deschizând o nouă lume a oportunităților pentru eficiența și agilitatea unei afaceri.

Potențialul companiei a fost evidențiat în anul 2016, când a beneficiat de o finanțare de 1 milion de euro de la Uniunea Europeană prin Programul Operațional Competitivitate, pentru dezvoltarea proiectului PRIAMM: o platformă inovativă dedicată aplicațiilor din industriile smart.

În prezent, viziunea Syswin Solutions constă în dezvoltarea de produse IT cu scopul îmbunătățirii calității vieții. Producția se extinde de la dispozitive mici până la sisteme de achiziție și automatizare pe scară largă, cum ar fi soluții de securitate, logistică, agricultură, monitorizare a calității aerului și apei, monitorizare a traficului și parcărilor.

Produsele sunt dezvoltate integral în companie, atât hardware cât și software, din stadiul de concept până la produsul final, ceea ce permite implementarea ideilor ingenioase pe tot parcursul procesului de producție.

Spiritul inovativ se reflectă în lucrările științifice și în numeroasele premii obținute la saloane de inventică pentru originalitatea și eficiența produselor.

În viitor, Syswin Solutions își propune să dobândească mai multă vizibilitate atât pe piața din domeniul IT, cât și la evenimente și competiții naționale și internaționale.