GIGA Electronic International

CONTACT

Str. Opanez, Nr. 6 , Sector 2

+4.021.242.00.81|+4.0745.183.167

contact@gigaelectronic.ro

DESPRE GIGA Electronic

Giga  Electronic  Internaţional  oferă următoarele servicii:  realizări de instalații electrice, montaj aer condiționat şi service, sisteme de alarmă şi supraveghere.

PRODUSE/SERVICII

Interfață bridge MDB Executive cu comunicație RS232/USB

Această interfață este utilizată pentru a conecta sisteme de plată MDB la automate Executive – price holding cu colectarea și raportarea datelor de vânzări și stocuri către o unitate exterioară, prin RS232 sau USB.

Cu ajutorul acestei interfețe se pot opera modificări de prețuri precum și transmiterea unui credit către automatul de vânzare sau returnarea unui rest către client, în cazul unor situații în care o tranzacție a eșuat.

Controlul se face prin portul RS232 sau USB, de la un dispozitiv extern (PC, Raspberry PI, PLC, etc.). Asigură acces transparent la funcțiile de MDB și Executive.

Se alimentează din automatul de vânzare, cu 24VAC.

Interfață multi-protocol

Cum să construiesc un kiosk pentru plăți? Cum să conectez un touch-screen la un automat de cafea? Cum să conectez un touch-screen la un automat universal cu spirală?

Sunt, probabil, întrebări pe care multă lume și le-a pus, încercând să se adapteze la o piață extrem de dinamică și din ce în ce mai selectivă.

Am primit și noi această întrebare și am răspuns unei provocări lansată online prin crearea acestei interfețe

Am numit-o interfață multi-protocol pentru că permite conectarea unei variate game de sisteme de plată:
– validator de bancnote MDB (acceptor de bancnote MDB);
– validator de bancnote ccNet (acceptor de bancnote ccNet);
– validator de bancnote ID-003 (acceptor de bancnote ID-003)
– acceptor de monede MDB (jetonieră MDB);
– changer MDB (restiera MDB);
– acceptor de monede ccTalk (jetonieră ccTalk);
– hopper ccTalk.

Interfața este pregătită cu un port dedicat pentru conectarea la un modul Raspberry PI (Banana PI) sau pentru conectarea la un PC. Fie că se conectează la un PC pentru realizarea unui kiosk pentru plăți, fie că se conectează la un modul Raspberry Pi (Banana PI) cu touchscreen de 7″ pentru a face upgrade unui automat de băuturi calde sau universal, doar imaginația mai poate limita utilizarea sa în proiecte interesante și novatoare.

Pe lângă porturile menționate, interfață mai oferă două ieșiri dry-contact (relee) și un port care permite montarea de extensii diverse ce se pot proiecta în funcție de necesități (display, comanda tastaturii automatului, etc.)

Este o soluție care demonstrează, încă o dată, că lumea vending-ului oferă posibilități nelimitate, pe cât de inedite, pe atât de interesante.