AlfaTrust Certification S.A

BROSURI

CONTACT

Calea Victoriei nr.155, bl D1, tr. 8, et 7, 010073, Sector 1

: +40 (0) 374 109 855

office@alfasign.ro

DESPRE AlfaTrust SA

AlfaTrust Certification S.A. a fost înființată pentru a răspunde nevoilor pieței din domeniul securității IT, începând de la certificate AlfaTrust Certification™ pentru orice tip de utilizator, până la soluții complexe de securitate PKI (Public Key Infrastructure – Infrastructura de chei publice), folosind o echipă de specialiști cu o experiență de peste 7 ani în arhitectura aplicațiilor, securitate IT, managementul proiectelor și criptografie. AlfaTrust Certification S.A. furnizează servicii de certificare calificată, începând cu data de 30 Noiembrie 2010, conform deciziei Ministrului Comunicațiilor și Societății Informaționale nr. 1860.

AlfaTrust Certification S.A. este în lista Furnizorilor de Servicii de Certificare (FSC), care emite,administrează, revocă şi reînnoieşte certificate digitale calificate, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Certificatele AlfaTrust Certification™ pot fi utilizate pentru autentificare, criptare, autentificare servere Web, semnare de cod, pentru gateway-uri VPN, toate împreună sau separat (în funcţie de serviciul ales de beneficiar) ca dovadă a identităţii în orice tip de tranzacţii electronice.

Compania AlfaTrust Certification S.A. este operator de date cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, notificarea sa fiind înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal cu nr. 18195.

AlfaTrust Certification S.A. este certificată în conformitate cu standardul Sistemului de Management al Calității EN ISO 9001, cu standardul Sistemului de Management al Calității EN ISO 14001, cu standardul Sistemului de Management al Securității Informației OHSAS 18001, cu standardul Sistemului de Management al Securității Informației EN ISO 27001, certificări conferite de CERTIND S.A.

PRODUSE ŞI SERVICII

PRINCIPALELE PRODUSE ŞI SERVICII

Certificate Digitale Calificate;

Certificate Server SSL;

Secure Site Pro cu EV;

Secure Site Pro;

Serviciul de marcă temporală (time-stamping);

Software de semnare și/sau marcare temporală;

Soluții complete de Enterprise PKI;

Soluția de Facturare Electronică cu valoare legală;