ANAGRAMA

CONTACT

+40 372924518

office@anagrama.ro

+40 372253200

DESPRE ANAGRAMA

Anagrama este o consiliere independentă în domeniul creării de tehnologie, înființată în 2006, cu birouri în Stuttgart și București. Fondatorii au adus peste 15 ani de experiență în proiectarea de produse, proiecte și servicii și inginerie software. Lucrăm cu clienți locali și internaționali și am primit numeroase premii.

Cultivăm o viziune holistică asupra experienței și a viziunii unui brand: acordăm o tehnologie și un design de ultimă oră. Și știm că narațiunea potrivită este întotdeauna capabilă să traducă datele în cunoștințe, experiență, angajament.

SERVICII

DESIGN

Sisteme de proiectare, software și design digital. Calitate peste cantitate. Cu toate acestea, concepem și lansăm o gamă largă de produse digitale sau sisteme de identitate cuprinzătoare. Translatăm vizual soluțiile noastre în portaluri de comunicare, platforme de e-commerce, aplicații mobile și site-uri bogate în conținut. Ideile noastre, experiența în C & D și designul de interacțiune ne permit să valorificăm potențialul tehnologiilor de vârf, să descoperim oportunități și să realizăm experiențe online atractive pentru branduri și, în cele din urmă, pentru oameni.

CONSULTANȚĂ

Evaluare, strategie, planificare, management. Ne legăm cu obiectivele clienților în timp ce ne ocupăm de planurile lor de dezvoltare cu strategii solide. Sprijinim viziunea noastră cu cercetarea pieței, a competiției și a audienței, precum și prin cartografierea completă a experiențelor, oportunităților și tehnologiilor în curs de dezvoltare. Procesele noastre sunt transparente și iterative, astfel încât veți ști întotdeauna când și de ce cercetăm, brainstorming, conceptualizăm, proiectăm și / sau codificăm.

TEHNOLOGIE

Dezvoltare de software, web și mobil. Noi combinam expertiza noastra in design cu o tehnologie sustinuta si pasionata de tehnologie. Ne potrivim fiecare provocare cu alegerea corectă a tehnologiei. Suntem credincioși în procese iterative de dezvoltare agilă pentru a explora și livra exact ceea ce cere clienții noștri, în momentele planificate. Desigur, automatizarea automată a testelor este o parte substanțială și integrată a procesului nostru de dezvoltare și asigurarea calității.