ARIES – ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU INDUSTRIA ELECTRONICĂ ŞI SOFTWARE

BROSURI

CONTACT

str Serbota nr.1, bl V19, ap 117, sector 5

+40 (21) 313.41.20

borcea@aries.ro

DESPRE ARIES

Misiune, Viziune, Valori

Comunitatea ARIES există în virtutea dezvoltării și promovării potențialului imens oferit de industria IT&C din România.

O astfel de mișcare strategică implică timp, răbdare, încredere și abnegație. Reușim de fiecare dată să profităm la maxim de aceste calități nu doar datorită viziunii care ne unește, ci mai ales puterii date de individualitatea fiecărui membru ARIES.

Credem că doar împreună putem aduce plus-valoare asociației noastre și, în ceea ce desfășurăm, ne bazăm întotdeauna pe cel mai mare atu al nostru: puterea eficienței.

Misiune

Sa devenim cea mai cunoscuta si influenta industrie a Romaniei in beneficiul membrilor nostri si pentru schimbarea imaginii competitivitatii natiunii noastre in lume.

ARIES își concentrează forțele pentru a proteja, promova și sprijini interesele profesionale și comerciale ale oamenilor de business din industria românească IT&C. Mai mult, ARIES se implică în continua dezvoltare a instrumentelor și serviciilor competitive în piață, benefice pentru membrii săi.

Viziune

Componenta strategică specifică ARIES implică sistematic planuri de dezvoltare durabilă, concretizate în studii și cercetare de piață, acumulare de baze de date, informații sistematizate oferite în mod nediscriminatoriu oricărui membru al comunității. În plus, insistăm pe activități de perfecționare atât în țară, cât și peste graniță și pe organizarea programelor și evenimentelor de promovare a Societății Informaționale și Societății Cunoașterii.

Viziune pentru raspunderea sociala corporatista (CSR)
O lume deschisa, etica si prietenoasa prin cunoastere si comunicare si o industrie nationala de elctronica si software, capabila sa sustina competitivitatea Romaniei printre cele mai dezvoltate natiuni ale lumii.

Valori

Accedem către vârfurile industriei cu ajutorul unor instrumente motivaționale prin care ne-am unit forțele întru aceeași viziune.

Astfel, ARIES este locul în care coeziunea și sinergia comunității ajută la creșterea valorii industriei IT&C din România prin intermediul competitivității, onestității, integrității și conduitei etice specifice asociației noastre.
1. Cresterea coeziunii si sinergiei comunitatii industriei electronice si software din Romania.
2. Cresterea lantului valorii industriei electronice si software din Romania, competittiv in toata lumea.
3. Profit pentru membrii nostri, dar profit din munca de care sa beneficieze  natiunea noastra si umanitatea
4. Onestitate, integritate si conduita etica