CONCEPT ELECTRONICS

BROSURI

CONTACT

Strada Londra, nr. 13A, Sector 1 Bucureşti

+40 (0) 21 230 3967/ 68/ 69

sales@c-e.ro

+40 (0) 21 230 3970

DESPRE CONCEPT ELECTRONICS

Înființată în 1990, Concept Electronics este după 25 ani unul dintre integratorii de sistem respectați în industria IT&C din România.

 

Competenţele firmei includ proiectarea, furnizarea şi implementarea de infrastructuri critice, soluții complexe de securitate a datelor şi dezvoltarea de aplicații software la cerere.

Firma a creat şi exploatează în prezent un sistem inovativ de educație la distanţă, bazat pe tehnologii de teleprezență şi aplicații interactive de comunicare între lector şi elevi/studenți. Cu puncte de prezenţă în 30 şcoli din 6 județe, sistemul este un instrument modern de educație şi îşi propune să fie adoptat pe scara largă în învăţământul românesc.

De asemenea firma preconizează crearea unui incubator de afaceri din domeniul IT&C, în care un număr de 5-10 firme sa poată folosi timp de 12 luni o infrastructură completă (dotări tehnice, servicii administrative/logistice complete necesare funcționării oricărei firme), creat în colaborare cu UPB sau altă instituție de învăţământ tehnic superior. Accesul în incubator urmează a se face pe baza de concursuri de idei, organizate cu precădere în rândul studenților din instituția de învăţământ parteneră.