DIAMOND CONSULTING

CONTACT

str. Baraolt nr. 3A, bloc G, etaj 4, Ploiesti, Romania

+40 752 22 99 99

sales@diamondconsulting.ro

DESPRE DIAMOND CONSULTING

Suntem acea echipă de specialiști entuziaști, cu soluții eficiente și strategii pe care le implementăm clienților noștri, pentru rezultate  reale și vizibile.

Echipa Diamond Consulting 2000 este formată din specialiști în digital marketing și servicii conexe. Oferim soluții full service transformate în strategii eficiente de promovare, dezvoltare brand și marketing digital pentru startup-uri, dar și pentru companii de top. Avem energia și creativitatea necesare pentru a ne reinventa odată cu fiecare dintre partenerii noștri. Credem în echipă și în parteneri fericiți!

  • CONSULTANȚĂ                               100%
  • PROGRAMARE CUSTOM              100%
  • PPC                                                      100%
  • WEB DESIGN                                   100%
  • CONTENT WRITING                      100%

PROCESUL DE LUCRU AL DIAMOND CONSULTING

ANALIZĂ

De ce îți va plăcea să lucrezi cu noi? Pentru că dincolo de rezultate frumoase, sunt oameni pasionați de ceea ce fac. Și pentru că suntem entuziaști, nimic nu ne bucură mai mult decât provocările. Prima provocare este primul pas spre colaborarea noastră – acela în care ne vom cunoaște, vom face o analiză a situației curente, îți vom descoperi dorințele și așteptările.

STRATEGIE

După o bună analiză și proiectarea a ceea ce vă doriți, echipa noastră va face urmărorul pas, acela în care vom începe să construim: conturăm strategia și alegem ce se potrivește mai bine afacerii tale: marketing pe motoare de căutare, remarketing, optimizare pentru motoare de căutare, e-mail marketing, campanii PPC, display advertising, content marketing, social media.

ACȚIUNE

Pasul nostru preferat: acțiunea! Pornim motoarele și toată echipa îți folosește energia și creativitatea pentru a găsi cele mai bune soluții și pentru a aplica cele mai potrivite strategii. Este etapa în care măsurăm, optimizăm și maximizăm. Cum? Ne ajutăm de analytics, testăm alternative, optimizăm conversia, explorăm metode și idei noi. Nu în ultimul rând, identificăm noi oportunități.

REZULTATE

Ce rămâne de făcut? Pasul de care ne vom bucura împreună: măsurăm rezultatele! Și vor fi unele pe măsura implicării noastre și a bugetului alocat: vizibile și reale. În final, rezultatele sunt cele care contează. Așadar, așteptăm să ne spui care sunt obiectivele tale, iar noi iți împărtășim cum le putem atinge și chiar depăși. Împreună obținem rezultate din ce în ce mai bune.

Vrei să devii membru ELINCLUS?