DIGITAL TELECOMMS

BROSURI

CONTACT

Soseaua Oltenitei, Nr. 35-37, Sector 4 Bucuresti, ROMANIA

+40-21-332-4772

+40-21.332.24.06

DESPRE Digital Telecomms

Digital Telecomms este o companie producătoare de componente optice pasive de înaltă performanță și de soluții de distribuție și conectare pentru rețele de fibră optică. Companie privată, cu sediul în București, Digital Telecomms dispune de spații proprii de proiectare și producție, o dotare tehnică complex și modernă și un personal alcătuit din muncitori și specialiști cu pregătire specifică de electronică și telecomunicații.

Activitatea de producție a societății este organizată pentru a rezolva rapid solicitări diverse și cantități mari de produse. Strategia Digital Telecomms în ceea ce privește calitatea și automatizarea proceselor de producție urmărește creșterea capacității și reducerea costurilor de producție, astfel încât performanțele produselor furnizate clienților săi să fie în concordanță cu cerințele acestora.

Echipa de proiectare a societății este deasemenea organizată și dispune de resursele necesare pentru a realiza la cererea clienților diverse produse de serie mică sau prototipuri într-un timp foarte redus, fapt ce micșorează considerabil timpul de introducere pe piață al produsului.

PRODUSE ȘI SERVICII

PRODUSE

Digital Telecomms este un furnizor important de produse și soluții pentru rețele de comunicații. Portofoliul de produse și soluții pe care le oferim răspund aplicațiilor și nevoilor pe toate segmentele rețelei de telecomunicații, de la centrală (sau data-center) până la abonat, pentru aplicații de voce, date și aplicațiile video: cabluri de fibră optică și cupru, inclusiv rack-uri, dulapuri și sisteme de management pentru cabluri, cutii de distribuție, interfețe de rețea, patchcord-uri, cabluri și conectori de fibră optică și cupru. Selecția noastră largă de produse scalabile pot fi configurate pentru a crea soluții personalizate, unice, adaptate nevoilor actuale  ale fiecărui client cât și pentru cele viitoare.

CUPRU

FIBRĂ OPTICĂ

RACK-URI, DULAPURI ȘI CUTII

ORGANIZAE DE CABLURI

SERVICII

Capacitățile noastre oferă o gamă largă de opțiuni de procesare și servicii dedicate satisfacției clienților și asigurând garanția unei relații de durată și de încredere. Suntem capabili să susținem volumele de producție ale celor mai exigente ordine, oferind soluții excepționale la cele mai complexe probleme tehnologice.

REȚELE DE TELECOMUNICAȚII

CONFECȚII METALICE