ECR Systems

CONTACT

Strada Alexandru Ioan Cuza Bl.M19b parter, Craiova, jud. Dolj, Romania

0251 522 177

ecr_systems@yahoo.com

DESPRE ECR Systems

13 ani de excelenta in dezvoltarea si implementarea de solutii la cheie pentru magazine, restaurante si industria hoteliera.

Infiintata in 2004, ECR Systems a devenit curand unul din cei mai importanti furnizori de echipamente fiscale, dar si software din zona de sud a Romaniei, oferind clientilor sai solutii la cheie pentru automatizarea afacerii acestora.

Obiectivul nostru este sa oferim produse si servicii de cea mai buna calitate, avand ca finalitate satisfacerea deplina a nevoilor clientilor si stabilirea unor relatii pe termen lung cu acestia.

La cei 10 ani de existenta avem in portofoliu peste 1500 de clienti, pe care ii respectam si le oferim suport chiar si post-vanzare fara sa existe pana in momentul de fata nicio nemultumire cu privire la echipamentele hardware/software furnizate.

Respectul fata de clientii nostri reprezinta atuul care ne diferentiaza de concurenta.

Atat serviciile de vanzare propriu zisa, cat si serviciile de post-vanzare  impecabile ne recomanda ca fiind cei mai buni.

Colaborarea cu clientii nostri a fost mereu atat o relatie de prietenie, cat si de business, in care incercam mereu sa satisfacem chiar si cele mai dificile cerinte.

Seriozitatea este, de asemenea, punctul nostru forte, oferind consultanta clientilor nostri in alegerea solutiei care li se potriveste, pentru tipul de afacere pe care o desfasoara, cat si servicii de instalare si mentenanta post-vanzare.

Colaborarea cu ECR Systems este si va fi mereu una fiabila si de durata, mentinuta mereu de profesionalismul de care dam dovada.

Oferim consultanta, echipamente fiabile si suport tehnic, fiecarui client ! Toate aceste elemente combinate devin reteta de succes pentru sloganul nostru ”afaceri la cheie”.

ECR Systems este alaturi de clientii sai si ofera cele mai bune pachete de servicii.
Toate proiectele in care ne-am angrenat au fost finalizate cu succes de fiecare data si intr-un timp scurt!

ECR Systems se afla intr-un proces continuu de dezvoltare, astfel încat clientii nostri să beneficieze de cele mai performante echipamente si servicii !

Cei 10 ani de existenta ne-au ajutat sa ne perfectionam si sa putem face fata celor mai noi cereri existente pe piata. Astfel, odata ce un client apeleaza la noi, ii  vom oferi o multitudine de pachete corelate cu businessul respectiv, pentru ca eficienta să fie maxima!

Relatia bilaterala intre ECR Systems si clienti se desfasoara in cele mai bune conditii de functionare.

Clientii nostri activeaza in toate nisele de business si, de asemenea, sunt raspanditi in toate colturile tarii. Ne deplasam la client de fiecare data cand este necesar, iar acest fapt reflecta seriozitatea de care dam dovada.

Cu o echipa de profesionisti suntem pregătiti in permanenta pentru orice situatie care s-ar putea ivi.

Specialisti in domeniul in care activam, suntem prezenti in toata tara si ne extindem rapid! Nu pierdeti sansa de a colabora cu o echipa de profesionisti!

De luni pana sambata suntem ”in priza” pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de o PERFECTA functionare a firmei si astfel de cat mai multe vanzari.

Colaboram cu cei mai buni furnizori de echipamente hardware si software din tara, pentru ca lucrurile sa se desfasoare fara evenimente neplacute.

Impreuna cu noi veti economisi 2 dintre cele mai importante resurse pentru un business : TIMP Si BANI !

Eficienta reprezinta un alt punct forte care ne caracterizeaza, scopul nostru fiind, in principiu, sa eficientizam costurile oricarui business !

Cu totii stim ca in afaceri timpul inseamna bani; deci nu mai pierdeti timpul si automatizati-va afacerea, pentru ca lucrurile sa mearga ca pe roate! Suntem alaturi de dumneavoastra !

PRODUSE/SERVICII

HARDWARE

Echipamente

CONSUMABILE

Empty section. Edit page to add content here.