EventLink 360 Solutions SRL

DESPRE EventLink 360

Eventlink360 este un must have pentru oricare eveniment B2B sau B2C care doreste sa ofere participantilor o experienta inovatoare a networking-ului, a interactiunii cu organizatorii si speakerii, un spatiu dedicat, care sa fie deopotriva util, cat si placut si usor de utilizat.

Participantii au posibilitatea de a se implica in dezbateri si de a da feedback in timp real evenimentului, fiind astfel parte activa a acestuia.

Organizatorii au posibilitatea de a masura in timp real parametrii evenimentului si valoarea adaugata adusa sponsorilor si participantilor.

FUNCȚIONALITĂȚI

Networking Agenda

Analizati desfasurarea evenimentului in timp real pentru a profita de coffee break pentru networking sau pentru a identifica momentul in care speaker-ul preferat isi va sustine speech-ul.

Profile speakeri și participanți

Identificati persoane de interes pentru cercul dumneavoastra profesional.

Intrebări/răspunsuri feedback instant

Sesiunile de Q&A dar si chestionarele de satisfactie devin user-friendly fie ca sunteti speaker sau participant.

Chestionare real-time/post-event

Facilitam completarea de chestionare, dar si rularea acestora ca teste pentru evenimente interne (traininguri). Interactiunea intre stakeholderii evenimentului se face atat pe parcursul acestuia, cat si dupa incheierea oficiala.

Rapoarte specializate

Generam rapoarte atat pentru organizatori, cat si pentru speakeri.

Social media Content web

Promovam evenimentele la care participam pe propriile canale de social media.

CONSULTANȚĂ

Organizati un eveniment si doriti sa maximizati valoarea adaugata a acestuia? Identificam impreuna functionalitatile necesare in functie de tipul evenimentului.

CONFIGURARE

Dvs. definiți modul de configurare, de la afișare la conținut.
Platforma este ușor de personalizat conform specificațiilor primite.

ÎNCHIRIERI ECHIPAMENTE

Doriti sa virtualizati un eveniment insa nu aveti instrumentele necesare(tablete, WiFi, imprimanta de badge-uri on spot)? EventLink360 va poate ajuta cu aparate si suport.

24/7 SUPORT

Echipa noastra ofera suport pe intreaga durata a evenimentului dar si dupa incheierea acestuia, tuturor participantilor.

EventLink 360