HOLOSEE

CONTACT

+40 752 090 407

office@holosee.tech

DESPRE HOLOSEE AR

Holosee este o soluție pentru crearea de holograme de înaltă rezoluție și realistă pentru AR / VR. În cinema, mintea umană recunoaște imaginea actorului ca o adevărată reflectare a persoanei. Când vine vorba de modele 3D și imagini generate de computer, mintea, la nivel subconștient, recunoaște că imaginea nu este o reflecție adevărată a unei ființe umane, ci un model 3D al acesteia. Ne propunem să rezolvăm acest lucru oferind un instrument care creează și transmite conținut holografic de înaltă rezoluție, folosind o abordare diferită de imaginile clasice generate de computer.

TEHNOLOGIA HOLOSEE

Procesul de captare a hologramei este realizat în studioul nostru de producție. Programul nostru sincronizează, calibrează și prelucrează materia primă pentru a crea o hologramă fotorealistică 3D completă. Ulograma este apoi încărcată pe serverele cloud și este gata să fie transmisă către utilizatorii finali. Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să folosească un smartphone sau o cască pentru a vedea conținutul.

APLICABILITATE

INDUSTRIA DE DIVERTISMENT

Interacționezi în propria cameră cu o versiune holografică 3D integrală, reală, în format real, a persoanei pe care o vezi, o auzi sau cu care vorbești.
– muzică
– stand up comedy
– piese de teatru
– spectacole de gătit / cursuri de bucătărie master chef

VÂNZĂRI ONLINE

Pentru a atinge potențialul maxim al tehnologiei VR & AR, subiectul virtual trebuia să fie convingător.
O hologramă nu ar trebui să arate ca un articol virtual sau un model 3D, ci ca unul real.

REAL - GAMING

Utilizatorul ar putea merge fizic într-un adevărat labirint peste care putem suprapune orice univers imaginabil.

RECLAME

HOLOSEE poate fi utilizat în campanii publicitare sau evenimente publice, oferind clientului o experiență cu totul nouă.

HOLOMEMORY

– copii, părinți și rude
– celebritati
– personalități notorii

EDUCAȚIE

Atunci când aflați despre planeta noastră, puteți VIZITA o grădină zoologică cu copilul dvs. sau puteți merge înapoi în timp pentru a putea ASISTA la un eveniment istoric.

FITNESS

– Trainer personal

– Evenimente sportive

SĂNĂTATE

O pregătire holografică pentru orice fel de procedură medicală este acum posibilă. Aducem nu numai procesul de învățare, ci și sentimentul de apropiere plină de imersiune.

Vrei să devii membru ELINCLUS?