Net Digital Service S.R.L.

CONTACT

STR. BORSULUI, NR.37 410605 ORADEA

+40 (0) 359.192.820

office@nds-service.com

+40 (0) 359.192.819

DESPRE Net Digital Service

 

Net Digital Service S.R.L. a fost infiintata in 2007.

Obiectul principal de activitate al firmei consta in productia de sabloane SMT pentru industria electronica.

Oferim de asemenea asigurarea de servicii de proiectare si desen grafic industrial, proiectarea de machete pentru fotogravura si fotodecupaj asistata de calculator, servicii administrative, precum si imprimarea de filme fotografice de dimensiuni si rezolutii foarte mari.

Utilizand cele mai avansate tehnologii, si bazandu-se pe potentialul uman existent, Net Digital Service SRL intentioneaza sa ofere clientilor potentiali produse si servicii de cea mai buna calitate la preturi imbatabile.

PRODUSE/SERVICII

Sabloane Laser SMT

La ora actuala tehnologia laser pentru fabricarea sabloanelor pentru procese SMT este cea mai utilizata la nivel mondial.
Firma noastra dispune de tehnologia si know-how-ul necesare pentru a produce aceste sabloane atat prin decupare laser, cat si prin procedee de electroforming sau fotoinciziune chimica, fiind activa pe piata din Europa de Vest de mai multi ani. În acest moment, la sediul firmei din Oradea, avem instalat si functioneaza un laser LPKF P6060 de ultima generatie, putând produce sabloane laser la cele mai ridicate standarde de calitate. Utilajul detinut este unul dintre cele mai performante sisteme de pe piata, fiind produs de liderul mondial (de peste 15 ani) in productia de echipamente de taiere pentru sabloane: LPKF Laser & Electonics.

StencilLaser P6060 poate taia toate tipurile de stenciluri folosite în prezent în industrie, atât cu rama cât si fara, cu grosime de pâna la 200 microni. Utilajul dispune de o camera pentru supravegherea si controlul taierii fiind capabil sa execute si gravura de fiducials, logo-uri sau orice alte informatii (coduri de bara, data matrix codes).

Oferim o mare varietate de tipuri de sabloane, pentru sisteme de rame Zelflex, Vectorguard, sabloane lipite, cu grosime variabila (realizate în fotoinciziune) etc.

CircuitCAM software, furnizat împreuna cu echipamentul, permite oferirea de solutii personalizate conform specificatiilor clientilor.

Proiectare și design grafic

Oferim servicii de pregatire a desenelor pentru procese de tiparire serigrafica si electroinciziune chimica in metale. Aplicatiile industriale pentru astfel de procedee sunt destul de variate, de la industria de parbrize auto, SMT, pana la industria modei si design interior.

Plotare

Producem filme fotografice industriale alb-negru de dimensiuni si rezolutii mari. Dispunem de un fotoplotter BARCO GIGASETTER ce permite plottare unor filme de dimensiuni maxime de 2450×1600 mm la rezolutii mari, acesta fiind unul dintre putinele aparate de acest tip din lume. Filmele au o gama larga de aplicatii industriale, de la productia de ghidaje pentru imprimante de dimensiuni mari pana la industria auto (parbrize), putand fi folosite inclusiv pentru lucrari de grafica si design.
Intrucat de calitatea imaginii plotate depinde mai apoi calitatea produsului final, este important ca imaginile plotate sa fie de o calitate ridicata, acest lucru fiind garantat de firma noastra atat prin tehnologia si materiile prime folosite cat si prin controlul de calitate realizat inaintea fiecarei livrari.

Fiecare film este inspectat de catre specialistii nostrii inainte de ambalare si livrare. Fiecare film este insotita de o fisa de control intocmita de catre persoana care a efectuat verificarea.

Folosim filme fotografice AGFA din gama IDEALINE RPF, precum si solutii de developat AGFA. Punem un accent deosebit pe calitate, precizie si proptitudinea livrarilor, fiind in masura sa livram in maxim 24 de ore de la primirea desenului de plotat in cea mai mare parte a Europei. In caz de nevoie , produsele pot fi expediate cu firma de curierat rapid folosindu-se optiunea cu livrare pana in ora 12, astfel incat acestea sa poate fi deja folosite in ziua imediat urmatoare comenzii. Job-urile pot fi trimise pe e-mail, in fisiere cu dimensiuni de maxim 30 MB. Daca fisierele depasesc aceste dimensiuni se va lua in considerare utilizarea unei alte modalitati de transmitere (skype, posta, curier, etc.). Formatul preferat al fisierelor este .pdf, putand fi utilizate si alte formate, ca: „.dwg”, „.dxf”, „.ai”, „.cdr” etc.

BARCO GIGASETTER

In anul 2010 a fost cumparat fotoplotterul BARCO GIGASETTER, care este cel mai mare utilaj de acest gen, in lume existand doar 15 astfel de plottere.
Gigasetter Barco este un imagesetter de înalta calitate pentru filme de dimensiuni extrem de mari, de pana la 96.5 x 63.5 inch (2450 x 1600 mm). Gigasetter stabileste standardele în procesele de imprimare de mari dimensiuni pentru ambalaje din carton ondulat, pop-up display, productia de textile si parbrize auto. Acest aparat poate imprima toata suprafata unui film de dimensiuni mari în sub 14 de minute, la calitate artelor grafice. Filmele fotografice au aplicatii industriale variate, la ora actuala firma noastra avand contracte pentru filme folosite in serigrafie (industria de parbrize auto) si design.

Filmele sunt realizate intr-o camera obscura cu control al temperaturii si umiditatii, astfel incat tolerantele desenelor determinate de dilatare sa fie cat mai reduse. Fiecare rola de film este taiata mecanic la dimensiunile necesare.

Atunci când se imprima filme de aceasta dimensiune, viteza si calitatea sunt esentiale. Gigasetter foloseste un sistem de imprimare cu fascicule laser cu rezolutie selectabila intre 1000 si 8000 dpi.

Prin eficientizarea costurilor de productie si livrare putem oferi produse la un raport pret/calitate imbatabil.

SERVICII ADMINISTRATIVE

Traim deja intr-o lume in care, gratie internetului, distantele nu mai conteaza atunci cand e vorba de transferul informatiei. Firma noastra incearca sa foloseasca acest mare beneficiu al erei internetului, oferind catre firme din Italia, Ungaria, Franta servicii administrative de contabilitate primara: facturare, gestiune comenzi, contabilitate.