NEXTGEN

CONTACT

6-10 Stonicului, 1st District, Bucharest, Romania

office@nextgensoftware.solutions

DESPRE NEXTGEN SOFTWARE

Nextgen Software este o companie de software specializată în dezvoltarea de soluții pentru securitate cibernetică, conformitate cu standardele de industrie și audit în timp real. Compania a investit de la an la an în sporirea capabilităților de Cercetare-Dezvoltare pentru a furniza clienților soluții customizate care vizează cerințele lor specifice.

Atenție la detaliu, focus, proactivitate și excelență tehnologică sunt valori ale echipei Nextgen Software – integrate în toate etapele de dezvoltare software. Din echipă fac parte experți cu 15 ani experiență în dezvoltarea de soluții de securitate cibernetică pentru mediul privat si mediul public.

 

CYBERQUEST™ IS A SECURITY - DRIVEN PLATFORM TO DELIVER BUSINESS & OPERATIONAL AGILITY

Despre CYBERQUEST™

Specialiștii companiei Nextgen Software au constatat că interpretarea corectă și accesul neîngrădit la date creează dinamism și agilitate pentru companii și instituții, în contextul industrializării 4.0.

Pentru ca acest lucru să se întâmple în siguranță pentru procesele și activitatea de zi cu zi, este necesar ca oamenii, procesele și resursele tehnologice din infrastructura unei companii să fie clar aliniate.

În această optică a fost dezvoltată platforma CyberQuest™, care colectează și corelează inteligent datele din infrastructura IT a organizației pentru a adresa orice tip de cerință cu privire la securitate cibernetică, conformitate cu standardele și audit în timp real.

CyberQuest™ are un modul complet de raportare GDPR care ajută companiile organizate să respecte pașii necesari pentru asigurarea conformității ca la carte.

Companiile care cunosc principiile de audit în timp real și monitorizare în scopuri de securitatea datelor, pot utiliza CyberQuest™ pentru a detecta în timp real inconsistențele sau anomaliile din sistem cu privire la acest aspect, și de asemenea, pentru a putea adresa rapid orice problemă care apare.

CyberQuest™ oferă 6 soluții de licențiere, create special pentru companii aflate în diferite stadii de dezvoltare, cărora le poți atașa unul dintre cele 3 abonamente de servicii, în funcție de complexitatea infrastructurii IT a companiei.

CyberQuest™ este în acest moment o platforma versatilă care se poate adapta ușor și poate susține cerințele de business și securitate a datelor, indiferent de complexitatea mediului de date pe care operează. 

Platforma CyberQuest™ beneficiază de servicii de implementare și suport furnizate de către o echipă locală, cu acoperire regională, cât și de o echipă specială pentru adaptarea platformei la cerințe specifice de activitate.