SAMWAY Electronic

BROSURI

CONTACT

Str. Maltopol 16

contact@samway.ro

DESPRE SAMWAY

SAMWAY furnizează soluții şi produse avansate pentru monitorizarea  şi controlul de la distanţă a calculatoarelor militare, industriale, fabricate conform standardelor CPCI, AdvancedTCA, MicroTCA, VPX. Monitorizarea calculatoarelor industriale presupune identificarea componentelor ce compun calculatorul, măsurarea parametrilor de funcționare şi trimiterea unor alarme în caz de eroare.

Samway este membru în organizația internațională PICMG, implicat activ în dezvoltarea noilor tehnologii şi a viitoarelor arhitecturi folosite la fabricarea calculatoarelor industriale.

PRODUSE/SERVICII

MCH (MicroTCA Carrier Hub)

Destinat calculatoarelor tip MicroTCA. Pe lângă funcția de monitorizare şi control, acesta are şi rolul de a transfera pachete de date între diversele cartele instalate în calculator. MCH-ul dezvoltat de firma Samway conține un swith de 1Gb Ethernet şi un switch de PCI Express generația 3 ce permite transferul la viteze de 8GT/s pe un singur link.

Power Distribution Module (PDM):

Power Distribution Module (PDM) este conceput pentru a alimenta sisteme MicroTCA(uTCA/MTCA) folosind surse standard de 12V.

AMC Load Board for MicroTCA

Un instrument indispensabil pentru integratorii de sistem. Utilizat pentru a verifica puterea, răcirea şi funcţionalitatea unui sistem MicroTCA(uTCA/MTCA) sau pentru a verifica comunicaţia  IPMI.

Alte produse/servicii

Pe lângă produse hardware, Samway oferă şi servicii de proiectare module electronice, conform specificației clientului. Aceasta include: proiectare schemă electronică, proiectare PCB, fabricare prototip, dezvoltare software pentru microcontrolere sau FPGA, testare.