Senior Software

BROSURI

CONTACT

Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 45, Tati Center

+40 21 310 74 81

sales@seniorsoftware.ro

DESPRE Senior Software

Creștere. Inovație. Clienți de succes.

Acestea sunt cele trei puncte cheie pe care se bazează strategia Senior Software.
Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate. Fondată în 2003, compania a realizat până în prezent peste 400 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii de la Microsoft, Tableau Software, Acumatica și Mantis Informatics.
Senior Software a pornit businessul cu o singură divizie, iar în prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce și Hardware. Compania își desfășoară activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipa formată din 160 de angajați.

PRODUSE Senior Software

SeniorERP: Planificarea resurselor companiei

Sistem pentru managementul resurselor companiei dezvoltat exclusiv intern, cu peste 250 de clienți activi, recunoscut prin interfața intuitivă, timpul redus de implementare și raportul excelent calitate/pret.

SeniorXRP: Platforma ERP pentru managementul fluxurilor complexe de business

Sistem ERP web ce are la bază o platformă de dezvoltare de ultimă generație tehnologică. Soluția are capabilități extinse de customizare și este concepută să gestioneze cu usurință fluxuri și operațiuni complexe de business.

SeniorVisualBI: Analiză și raportare avansată

Sistem de raportare și analiză vizuală a datelor, dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider Mondial în vizualizarea datelor. Cu ajutorul sistemului BI oricine poate să își creeze singur rapoartele de care are nevoie, fără să mai apeleze la personal tehnic dedicat pentru prelucrarea datelor și prezentarea acestora într-un format unitar.

CPM - Planificare bugetară și managementul performanței

Singura soluție de management al performanței companiei cu Business Intelligence integrat. Sistemul oferă un mediu multidimensional de management al performanței companiei, care asigură integritatea și consistența informațiilor în cadrul organizației și permite automatizarea proceselor de: planificare & bugetare, simulare & analize predictive, raportare & analiză, dashboard-uri și scorecard-uri, consolidare financiară.

SeniorSFA - Automatizarea activității angajaților de pe teren

Cea mai modernă aplicație SFA, destinată automatizării proceselor de vânzare și managementului echipelor de pe teren. Soluția permite planificarea eficientă a activităților zilnice și preluarea rapidă a comenzilor, oferind acuratețe ridicată a datelor și acces la informații actualizate. Cu SeniorSFA poți gestiona activitățile de Presales, Van Sales, Merchandising și Marketing.

SeniorWMS - Managementul depozitelor

Sistem de management al operațiunilor din depozit, din etapa de recepție, până la pregătirea comenzilor și apoi la livrarea lor către clienți. SeniorWMS este adaptat comerțului modern, capabil să transforme și să organizeze modul de lucru în depozit, prin adaptarea continuă la schimbările regulilor de business.

TMS - Optimizarea rutelor auto

Sistem de optimizare și planificare a rutelor de transport. Este un software pentru optimizarea rutelor de livrare care include funcționalități avansate de alocare automată a comenzilor pe mașini, de stabilire trasee optime de livrare sau de calcul avansat al costurilor de transport. Astfel, prin planificarea optimă și mult mai rapidă a rutelor, compania poate livra mai multă marfă într-un timp mai scurt și la costuri minime.

INVENTORY - Optimizarea stocurilor de marfă

Sistem de optimizare a proceselor de aprovizionare. Permite automatizarea și optimizarea proceselor de reaprovizionare și gestionare a stocului pe baza istoricului comenzilor unei companii, oferindu-i acesteia posibilitatea de a pregăti în mod optim stocul necesar pentru vânzările viitoare, reducând în același timp riscul de supra-stoc și numărul de reveniri al comenzilor.

APS - Planificarea producției

Sistem de planificare și programare avansată a producției. Sistemul folosește algoritmi de calcul avansat care ajută la echilibrarea capacității de producție cu cererea, pentru a genera planificări de producție fezabile. Cu APS planifici întreaga activitate de producție, de la operațiuni și resurse existente până la necesarul de materii prime și activități de mentenanță.

MES - Managementul activităților de producție

Este un sistem software destinat fabricilor, care gestionează și controlează întregul proces de producție, cu scopul de a optimiza toate activitățile și resursele din procesul de producție. Sistemul permite vizualizarea în timp real a întregii fabrici, astfel încât să poți urmări oricând atât progresul producției, cât și statusul, productivitatea și eficiența resurselor implicate.

HR - Managementul resurselor umane

Este softul care gestionează întregul ciclu de evoluție al angajatului, de la recrutare până la pensionare. Sistemul integrează tehnologii moderne din domeniul instrumentelor de gestiune HR și este aliniat la standardele și practicile globale de management al proceselor de resurse umane.

EDI - Transfer electronic al datelor

Standardizează și eficientizează schimburile comerciale cu IKA și furnizorii. Este o platformă prin care poți transfera electronic informații și diferite documente de business, în format XML, rezultate în urma relațiilor comerciale cu partenerii.

POS - Gestionarea vânzărilor prin magazine

Este o soluție software dedicată industriei de retail, fiind proiectată ă funcționeze atât în rețele de magazine, cât și în magazine independente. Aplicația are o interfață de vânzări clară, curată și adaptabilă. Aceste aspecte asigură o operare fluidă, fără ferestre care se suprapun, crescând viteza de procesare a vânzărilor din magazin.