SunCommunication SRL

BROSURI

CONTACT

Str. Dionisie Lupu, nr. 61, Sector 1

+40-(0)21.311.0460; +40-(0)722.303.817

office@suncommunication.ro

+40-(0)21.311.0442

DESPRE SunCommunication

SunCommunication S.R.L. îşi desfăşoară activitatea pe piaţa românească în domeniul sistemelor profesionale de comunicații radio în miniatură, având ca partener extern liderul mondial pe acest segment de produse, Phonak Communications A.G. din Elveția.

Domeniul de activitate al companiei noastre este dedicat echipamentelor profesionale de comunicație radio menite să fie utilizate în medii poluate electromagnetic şi fonic.

În funcție de mediul în care se dorește a se desfășura activitatea, sistemele Phonak de comunicație se împart în două mari categorii: sisteme de comunicație radio sub acoperire şi sisteme de protecție auditivă şi comunicație.

SunCommunication deține certificat ISO 9001:2008, cu următorul domeniu de aplicabilitate: « Comercializare, personalizare şi service pentru sisteme de comunicații date voce şi de protecție auditivă » .Scopul SunCommunication este de a satisface așteptările clienților, oferindu-le produse, dar şi servicii conforme cu prevederile reglementărilor în vigoare, de o înaltă calitate şi performanţă. Totodată, toate produsele noastre sunt aprobate şi certificate din punct de vedere medical.

Segmentul de comunicație radio sub acoperire oferă soluții, la cel mai înalt nivel, pentru activităţi specifice unde sunt necesare discreția totală, comunicarea clară, fără interferenţe sau întreruperi, dar şi libertate mare de mișcare. Aplicabilitatea produselor din domeniul comunicațiilor radio sub acoperire se adresează atât sectorului de stat (poliţie, armata, forţe speciale, servicii de pază şi protecţie, filaj, echipe de salvare sau de intervenție în situații de urgenta etc.) cât şi celui privat (firme de pază şi protecție, gărzi de corp, escorte V.I.P., etc.)

Sistemele de protecție auditivă şi comunicații (la vedere, vizibile, dar miniaturizate) asigură o comunicare perfectă între membrii echipei, fără întreruperi sau zgomote de fond şi, în același timp, protejează auzul utilizatorului de zgomotele puternice de impact produse de exerciții militare în poligon, de explozii, dar şi de zgomote puternice de fond, cum ar fi motoare de avion, nave, tanc, etc.

Gama de produse pentru ambele segmente cuprinde toate componentele ce formează un sistem complet de comunicații în miniatură (emiţător, receptor, microfon, bobină, PTT etc.), cât şi din accesoriile acestora. Calitatea acestor produse se reflectă atât în eficienţa de utilizare cât şi în condițiile speciale de lucru.

 

La nivel internațional, cei mai reprezentativi clienți ai sistemelor de comunicație marca Phonak Communications sunt: Ministère de la Défense şi Ministère de l’Intérieur (Franţa),  US Navy Seals, US Departement of Justice, US Customs, US Federal Bureau of Prisons, DEA, US Marine Corps, US Air Force, FBI, CIA, etc.

Produse/servicii

PRODUSE

Produsele companiei noastre sunt utilizate cu succes în:

  • Servicii de informații
  • Structuri de securitate
  • Structuri militare
  • Structuri de justiție
  • Aeroporturi
  • Paza şi supravegherea frontierelor
  • Echipaje mobile
  • Zona porturilor
  • Bordul navelor